Камери відео-спостереження в торгових центрах

У торгових центрах, особливо під час святкових, або між сезонних розпродажів, відбуваються крадіжки. Є злодюжки, які спеціалізуються на цьому, і тільки чекають такий час. І досвідчені злодії знають про те, як винести товар непоміченим. Найчастіше товар просто одягають на себе під одяг, або ж, якщо товар дрібний, то його виносять в кишені. Обсяги неоплачених товар іноді досягають великих сум. Буває і так, що такі ситуації створюють керівники, або співробітники магазина. Вони беруть товар і списують його на недостачу. Це не сприятлива ситуація для бізнесу та магазину. Тому потрібно встановити хорошу систему безпеки, яка допоможе уникнути таких ситуацій.

Одна з найбільш надійних систем охорони – це відео-спостереження. Це дуже інформативна система безпеки, так як дає не тільки охорону об’єкту, а й цінну інформацію. Камери спостереження ведуть безперервну зйомку і навіть після закриття магазину, забезпечує охорону товару і приміщення. Сучасні IP камери, мають датчики руху, і ви зможете налаштувати вашу відео-систему таким чином, що як тільки датчики фіксують активність, відразу сповіщають вас про це і починають відео-трансляцію. Якщо тривожна ситуація існує, то ви про це дізнаєтеся першим. А протягом дня, за камерами відео-спостереження може спостерігати спеціальний співробітник. Відеокамери виводяться на монітор і їх можна ретельно переглядати. Вся інформація записується і зберігається. Тому будь-які питання можна вирішити за допомогою відеозаписів. Професійно створена і правильно встановлена ​​система відео-спостереження, дозволяє вести аналіз покупців, товарів які їх цікавлять , попит і т.д. А також забезпечувати безпеку товару. Так само ви зможете контролювати обстановку в магазині.

На сьогоднішній день, камери відео-спостереження бувають різні. І система відео-спостереження може складатися абсолютно з різних відеокамер. На вході і виході з магазину, краще встановити фіксовані камери відео-спостереження. У залі можна поставити роботизовані камери SpeedDome. Ви зможете управляти такою камерою і наближати об’єкти. Ще існують камери з вбудованим звуковим механізмом. За допомогою нього ви зможете не тільки бачити всю обстановку, але і чути що відбувається. Такі записи камер спостереження дають повнішу картину. Ви зможете контролювати повністю цю область. І будете мати доступ до всіх даних в будь який час.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *